欢迎您光临公共英语等级考试网  今天是:

网站地图
在线咨询:400-8077-735
公共英语等级微信刷题助手

公共英语三级考试阅读练习

编辑整理:公共英语等级考试网 发布时间:2022-08-26 15:55:48 浏览: 分享

公共英语三级考试阅读练习

       

        Directions: Read the following text from which five sentences have removed. Choose from the sentences A -G the most suitable one to fill each numbered gap in the text(41-45). There are Two extra sentences that you do not need to use. Mark your answers on your ANSWER SHEET 1.

        The whole of the United States cheered its latest hero, Ashley Smith, with the Federal Bureau of Investigation saying it was planning to give a big reward to her for having a brave heart and wise mind.

1_____ She was moving into her apartment in Atlanta, Georgia early on the morning of March 12, when a man followed her to her door and put a gun to her side. "I started walking to my door, and I felt really, really afraid," she said in a TV interview last week. The man was Brian Nichols, 33. He was suspected of killing three people at an Atlanta courthouse(法院)on March, 11 and later of killing a federal agent. 2_____

        Nichols tied Smith up with tape, but released her after she repeatedly begged him not to take her life. "I told him if he hurt me, my little girl wouldn' t have a mummy," she said. In order to calm the man down, she read to him from The Purpose-Driven Life, a best-selling religious boot.

        He asked her to repeat a paragraph " about what you thought your purpose in life was--what talents were you given. " 3_____ "I basically just talked to him and tried to gain his trust," Smith said. Smith said she asked Nichols why he chose her. "He said he thought I was an angel sent from God, and we were Christian sister and brother, " she said. "And that he was lost, and that God led him to me to tell him that he had hurt a lot of people. " 4_____ She said Nichols was surprised when she made him breakfast and that the two of them watched television coverage(报道)of the police hunt for him. "I cannot believe that' s me, " Nichols told the woman. Then, Nichols asked Smith what she thought he should do. She said, "! think you should turn yourself in. If you don' t, lots more people are going to get hurt. "

        Eventually, he let her go. 5_____ A $ 60,000 reward had been posted for Nichols' capture. Authorities said they did not yet know if Smith would be eligible(有资格的)for that money.


        [A] She even cooked breakfast for the man before he allowed her to leave.

       

         [B] Smith thanked the man for his kindness.


        [C] Smith tried very hard to kill Nichols.


        [D] The local police were searching for him.


        [E] And the two of them discussed this topic.


        [F] Then she called the police.


        [G] Smith is a 26-year-old single mother with a daughter.


        参考译文


        整个美国都在为它的最新英雄Ashley Smith欢呼喝彩,联邦调查局示由于Smith的勇敢和睿智计划要予以她很大的奖励。


        Smith是一个26岁的单身妈妈,有一个女儿。3月12日一早她正往佐治亚州亚特兰大市的公寓搬家,一个男人跟随她进了家门并用枪对着她。“我开始朝门的方向走去,心里真的非常非

常害怕,”她上周在一个电视采访节目中说。这个男人是Brian Nichols,33岁。他被怀疑3月11日在亚特兰大法院杀害三个人,后来又杀了一名联邦特工,当地警方正搜捕他。


        Nichols用带子把Smith绑起来,但在她苦苦哀求下才放开她。她说:“我跟他说如果他伤害我,我的小女儿就没有妈妈了。”为了让这个男人安静下来,她给他读了一本畅销的宗教书籍

《充满目的的生活》。他让她重复其中一段“你的人生目的是什么——你有什么才能”。他们两个还就此话题展开讨论。 .


        “我所做的就是和他聊天,获取他的信任,”Smith说。

        Smith问Nichols为什么选中她,“他说他认为我是上帝派来的天使,我们都是基督的兄弟姐妹”,她回忆,“他迷失了,上帝让他来找我,让我告诉他,他曾经伤害了一些人。”她甚至

在这个男人允许她离开前给他做了早饭。她说Nichols很惊讶看到她为他做了早饭,然后他们一起收看电视上警察搜寻他的报道。“我无法相信那个人是我,”他对Smith说。然后Nichols问S

mith她认为他应该怎么做。她告诉他:“我认为你应该自首。如果你不这样,会有更多的人受到伤害。”


        最后他放走了她。Smith报了警。官方悬赏6万美元缉拿Nichols,但是官方不确定Smith是否有资格领取这笔钱。


        答案及解析

        1.【答案】G

       【解析】文章第二段是对事件发生背景的介绍,选项G介绍了当事人的年龄和身份,因此选项G是正确。


        2.【答案】D

        【解析】文章第二段是对事件发生背景的介绍,空格上一句提到“他被怀疑3月ll日在亚特兰大法院杀害三个人,后来又杀害一名联邦特工”,只有选项D“当地警方正搜捕他”符合内容

的衔接,故选D.


        3.【答案】E

        【解析】空格上一句是“他让她重复其中一段‘你的人生目的是什么?你有什么才能’”,而选项中只有E和这一句内容相关。故选E.


        4.【答案】A

        【解析】空格下一句是“她说Nichols很惊讶看到她为他做了早饭”,因此上一句应该是有关Smith为Nichols做早饭的内容,故选A.


        5.【答案】F

        【解析】文章最后一句是“官方不确定是否Smith有资格领取这笔钱”,说明Smith做了对警方有利的工作,因此选项F“Smith报了警”是符合逻辑。故选F.



以上就是关于“公共英语三级考试阅读练习” 的全部内容,想获取更多公共英语等级考试的相关资讯,如公共英语等级考试常见问题、政策公告。 敬请关注“微信公众号”,第一时间获取报名报考资讯信息~

《公共英语等级考试网》免责声明:

1、由于各方面情况的调整与变化,本网提供的考试信息仅供参考,考试信息以省考试院及院校官方发布的信息为准。

2、本网信息来源为其他媒体的稿件转载,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有,如有内容与版权问题等请与本站联系。联系邮箱:812379481@qq.com。

距2023年公共英语考试还有

  • .
  • :
  • :

扫码进入[微信刷题助手]

解锁即可开始刷题

并加入考生交流群

Copyright 2023 公共英语等级考试网(www.ggyingyu.cn)All Rights Reserved.

版权所有:深圳市深集信教育科技有限公司 备案号:粤ICP备19160122号

技术支持: 深圳市深集信教育科技有限公司 咨询电话:400-8077-735